Új fejlesztéseink, kutatásaink

A DanubiSoft dinamikusan fejlődik, folyamatosan fejleszti és kutatja a különböző problémák szoftveres és nem szoftveres megoldási lehetőségeit. Kutatás-fejlesztési projekteket indít vagy teljesen új terméket fejleszt.

ERP beszerzés pályázati forrásból a GINOP 3.2.2 keretében

Az elmúlt évek tartalmatlan ígéretei után, megbízható forrásból származó információk alapján 2015-ben a KKV szektor cégei újra pályázhatnak ERP, azaz vállalatirányítási rendszer beszerzésére az infokommunikációs fejlesztésekről szóló 3. prioritás keretén belül a "GINOP-3.2.2 Vállalati folyamatmenedzsment és e-kereskedelem támogatása kombinált hiteltermék keretében" kiírásban. A megjelenő pályázati kiírása iránt óriási érdeklődés várható, ugyanis 3 éve nem volt ilyen jellegű támogatás.

Read more: ERP beszerzés pályázati forrásból a GINOP 3.2.2 keretében

Adatgyűjtő-eszközt fejleszt a DanubiSoft Kft.

Tapasztalataink alapján egy olyan eszközre van igény, amely általánosabb gépi adatgyűjtési funkciókkal rendelkezik, de a dolgozók is tudnak rajta adatokat bevinni. Sok esetben a gépi adatgyűjtés OPC-s megoldással drága és nem ad annyi plusz adatot, ami miatt érdemes az akár milliós nagyságrendű beruházást megvalósítani. Az I/O controlleres  megoldás általában elegendő.

 

Read more: Adatgyűjtő-eszközt fejleszt a DanubiSoft Kft.

Megújult a DanubiSoft weblapja

A DanubiSoft Kft. újabb értékesítési kampányba kezd és ennek kapcsán megújította weblapját, amely jobban megfelel a mai kor igényeinek. Továbbá átláthatóbbá és teljesebbé tette a teljes termék és szolgáltatáspalettáját annak érdekében, hogy az idelátogató pontosabban megtalálja azt, amit keres.

Read more: Megújult a DanubiSoft weblapja

Ügyfélkapu

Vélemények

„A dSuite rendszer használata csökkentette a dolgozói jelentések pontatlanságából adódó eltéréseket, javította a gyártási folyamatok nyomon követhetőségét.”

Fehér Zsolt
Knott-Technik-Flex Kft. - Műszaki menedzser

 

"Mióta a dTrade Kereskedelmi Rendszert használjuk, mindig naprakész adatokat kapok, és átlátom a vállalat működését.”

Hosó János
Holux Kft. - Vezérigazgató.