Új fejlesztéseink, kutatásaink

A DanubiSoft dinamikusan fejlődik, folyamatosan fejleszti és kutatja a különböző problémák szoftveres és nem szoftveres megoldási lehetőségeit. Kutatás-fejlesztési projekteket indít vagy teljesen új terméket fejleszt.

Megújult a DanubiSoft weblapja

A DanubiSoft Kft. újabb értékesítési kampányba kezd és ennek kapcsán megújította weblapját, amely jobban megfelel a mai kor igényeinek. Továbbá átláthatóbbá és teljesebbé tette a teljes termék és szolgáltatáspalettáját annak érdekében, hogy az idelátogató pontosabban megtalálja azt, amit keres.

 


Megújult az Onlie támogatási rendszer is, amiben újabb funkciók érhetőek el, így az ügyfeleink könnyebben elboldogulnak benne és pontosabban tudják meghatározni igényeiket. A Támogatási rendszerünk már I-Phone és Andorid alapú telefonokon is elérhetőek.
Mantis Bug Tracker

 

 


Hosszútávon célunk egy un. tudástár indítása, amely segítséget nyújt a szakembereknek abban, hogy termelésirányítás és a hozzátartozó témakörökkel kapcsolatos fogalmakkal jobban tisztában legyen. Ez a tudástár folyamatosan bővülve naprakész információkat fog tartalmazni az olyan nem triviális fogalmakról, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a mai modern termelésrányitási szakemberek teljesebb képet tudjanak alkotni és hatékonyabb munkát legyenek képesek végezni.

«vissza az újdonságokhoz

Ügyfélkapu

Vélemények

„Mióta a dSuite rendszert használjuk hatékonyabban tudom kiszolgálni a vevőinket és teljesebben átlátom a megrendelés állományt.”

Sági József
Knott-Technik-Flex Kft. - Logisztikai vezető

 

„A dTrade Kereskedelmi Rendszer bevezetése óta hatékonyabban működünk, és nőtt az árbevételünk.”

Gyevi Tóth Gergely
Holux Kft. - kereskedelmi igazgató