Új fejlesztéseink, kutatásaink

A DanubiSoft dinamikusan fejlődik, folyamatosan fejleszti és kutatja a különböző problémák szoftveres és nem szoftveres megoldási lehetőségeit. Kutatás-fejlesztési projekteket indít vagy teljesen új terméket fejleszt.

ERP beszerzés pályázati forrásból a GINOP 3.2.2 keretében

Az elmúlt évek tartalmatlan ígéretei után, megbízható forrásból származó információk alapján 2015-ben a KKV szektor cégei újra pályázhatnak ERP, azaz vállalatirányítási rendszer beszerzésére az infokommunikációs fejlesztésekről szóló 3. prioritás keretén belül a "GINOP-3.2.2 Vállalati folyamatmenedzsment és e-kereskedelem támogatása kombinált hiteltermék keretében" kiírásban. A megjelenő pályázati kiírása iránt óriási érdeklődés várható, ugyanis 3 éve nem volt ilyen jellegű támogatás.

Mivel a DanubiSoft termelésirányítási rendszerére is nagy érdeklődést mutat a gyártó és termelő szegmens, ezért a DanubiSoft és a pályázati tanácsadó partnere együtt, a korábbi évek tapasztalatai alapján összeállított egy adatbekérő dokumentumot, amit kiküld minden leendő partnerének. A DanubiSoft véleménye szerint, a partnereknek, akkor van reális esélye a pályázati támogatás elnyerésére, ha az előzetes adatbekérő segítségével felkészül a végleges pályázati dokumentációra és pályázatát az elsők között nyújtja be.

Az adatbekérővel és az időben összeállított pályázati adatokkal a DanubiSoft elsődleges célja, hogy a korábbi ciklusban elért eredményeit megtartsa, ugyanis aki korábban a DanubiSoft ERP és termelésirányítási rendszerére pályázatot nyújtott be, az 100%-ban elnyerte a maximálisan lehívható projektösszeget.

A DanubiSoft a hamarosan megjelenő GINOP 3.2.2 kiírás esetében is hasonló sikerességet vár és kínál azon cégek számára, akik a dSuite vállalat- és termelésirányítási rendszerre pályázatot nyújtanak be.

A DanubiSoft az adatbekérőt minden, az adott pályázat iránt érdeklő cég számára elérhetővé teszi, függetlenül attól, hogy az adott cég valóban a dSuite vállalat- és termelésirányítási rendszerre, vagy valamelyik más ERP rendszerre kíván pályázni.

Abban az esetben, ha az érdeklődő nem rendelkezik saját pályázatíróval vagy pályázati tanácsadóval, akkor a DanubiSoft ebben is tud segítséget nyújtani.

Ha az adatbekérővel, vagy konkrétan a dSuite termelésirányítási rendszerrel kapcsolatban kérdése merülne fel, akkor lépjen kapcsolatba munkatársaink valamelyikével. 

«vissza az újdonságokhoz

Ügyfélkapu

Vélemények

"Mióta a dTrade Kereskedelmi Rendszert használjuk, mindig naprakész adatokat kapok, és átlátom a vállalat működését.”

Hosó János
Holux Kft. - Vezérigazgató.

 

„A dTrade Kereskedelmi Rendszer bevezetése óta hatékonyabban működünk, és nőtt az árbevételünk.”

Gyevi Tóth Gergely
Holux Kft. - kereskedelmi igazgató