Új fejlesztéseink, kutatásaink

A DanubiSoft dinamikusan fejlődik, folyamatosan fejleszti és kutatja a különböző problémák szoftveres és nem szoftveres megoldási lehetőségeit. Kutatás-fejlesztési projekteket indít vagy teljesen új terméket fejleszt.

ERP beszerzés pályázati forrásból a GINOP 3.2.2 keretében

Az elmúlt évek tartalmatlan ígéretei után, megbízható forrásból származó információk alapján 2015-ben a KKV szektor cégei újra pályázhatnak ERP, azaz vállalatirányítási rendszer beszerzésére az infokommunikációs fejlesztésekről szóló 3. prioritás keretén belül a "GINOP-3.2.2 Vállalati folyamatmenedzsment és e-kereskedelem támogatása kombinált hiteltermék keretében" kiírásban. A megjelenő pályázati kiírása iránt óriási érdeklődés várható, ugyanis 3 éve nem volt ilyen jellegű támogatás.

Mivel a DanubiSoft termelésirányítási rendszerére is nagy érdeklődést mutat a gyártó és termelő szegmens, ezért a DanubiSoft és a pályázati tanácsadó partnere együtt, a korábbi évek tapasztalatai alapján összeállított egy adatbekérő dokumentumot, amit kiküld minden leendő partnerének. A DanubiSoft véleménye szerint, a partnereknek, akkor van reális esélye a pályázati támogatás elnyerésére, ha az előzetes adatbekérő segítségével felkészül a végleges pályázati dokumentációra és pályázatát az elsők között nyújtja be.

Az adatbekérővel és az időben összeállított pályázati adatokkal a DanubiSoft elsődleges célja, hogy a korábbi ciklusban elért eredményeit megtartsa, ugyanis aki korábban a DanubiSoft ERP és termelésirányítási rendszerére pályázatot nyújtott be, az 100%-ban elnyerte a maximálisan lehívható projektösszeget.

A DanubiSoft a hamarosan megjelenő GINOP 3.2.2 kiírás esetében is hasonló sikerességet vár és kínál azon cégek számára, akik a dSuite vállalat- és termelésirányítási rendszerre pályázatot nyújtanak be.

A DanubiSoft az adatbekérőt minden, az adott pályázat iránt érdeklő cég számára elérhetővé teszi, függetlenül attól, hogy az adott cég valóban a dSuite vállalat- és termelésirányítási rendszerre, vagy valamelyik más ERP rendszerre kíván pályázni.

Abban az esetben, ha az érdeklődő nem rendelkezik saját pályázatíróval vagy pályázati tanácsadóval, akkor a DanubiSoft ebben is tud segítséget nyújtani.

Ha az adatbekérővel, vagy konkrétan a dSuite termelésirányítási rendszerrel kapcsolatban kérdése merülne fel, akkor lépjen kapcsolatba munkatársaink valamelyikével. 

«vissza az újdonságokhoz

Ügyfélkapu

Vélemények

„A dTrade Kereskedelmi Rendszer bevezetése óta hatékonyabban működünk, és nőtt az árbevételünk.”

Gyevi Tóth Gergely
Holux Kft. - kereskedelmi igazgató

 

„Mióta a dSuite rendszert használjuk hatékonyabban tudom kiszolgálni a vevőinket és teljesebben átlátom a megrendelés állományt.”

Sági József
Knott-Technik-Flex Kft. - Logisztikai vezető