Cégtörténet

A DanubiSoft Kft-t 2000-ben alapította a németországi Adicom Informatik GmbH közreműködésével Rigó István. Az alapító kapcsolata az Adicom-mal jóval korábbra nyúlik vissza, melynek eredményeként az Adicom a német piacon jelentős részesedést ért el a termelésirányítási és munkaidő-gazdálkodási rendszerek piacán.

Cégtörténet

A DanubiSoft Kft. megalakításának célja az volt, hogy az Adicom biztosítson magának egy részben független fejlesztői központot, ahol a fejlesztések és az azokkal kapcsolatos döntések születhetnek.

Az Adicom sikere felkeltette a Freudenberg konszern érdeklődését, ennek következtében a Freudenberg számítástechnikai részlege – a Freudenberg IT – felvásárolta az Adicomot  és létrehozott egy nemzetközi értékesítési hálózatot Kínában és az USA-ban lévő telephelyekkel. A Freudenberg IT a DanubiSoft Kft.-vel közösen megalapította a Freudenberg IT Hungary Kft.-t, amely SAP fejlesztéssel és tanácsadással is foglalkozott.

A DanubiSoft Kft. 2007-ben kivált a Freudenberg IT Hungary Kft.-ből és azóta is szoros kapcsolatban tevékenykedik az Adicom-mal, ami az Adicom rendszerek fejlesztésében való további részvételt, a Magyarországon értékesített Adicom rendszerek támogatását, valamint ügyfél-specifikus adaptációját jelenti.

A DanubiSoft Kft. másik fő tevékenysége egy saját komplex vállalatirányítási és munkaidő gazdálkodási rendszer fejlesztése, kimondottan a kelet-európai adottságokra, felhasználva azt a tudást és tapasztalatot, amit fennállása óta felhalmozott. Ez a tevékenység az elért sikereink nyomán egyre inkább a főtevékenységévé vált a a cégünknek. Mostanra már a magyar piacon a is egy önálló márkanévvé vált a dSuite a DanubiSoft pedig a minőség és az ügyfél elégedettség szimbólumává. 

A jövőben szeretnénk egyre több magyar céghez eljutni megoldásainkkal, továbbá a termékeink skáláját is tovább szélesítjük az ügyfele igényeink figyelembevételével.

Feltett szándékunk az, hogy a Magyar piacon is megkerülhetetlen tényezővé váljunk a vállalatirányítási rendszerek piacán. Stabil anyagi helyzetünk következtében képesek vagyunk hosszútávon együttműködni partnereinkkel, ezzel is tovább építve ügyfeleinkben a bizalmat irántunk.

                                                                                                                                                      2018 Budapest

 

Ügyfélkapu

Vélemények

„Mióta a dSuite rendszert használjuk hatékonyabban tudom kiszolgálni a vevőinket és teljesebben átlátom a megrendelés állományt.”

Sági József
Knott-Technik-Flex Kft. - Logisztikai vezető

 

"Mióta a dTrade Kereskedelmi Rendszert használjuk, mindig naprakész adatokat kapok, és átlátom a vállalat működését.”

Hosó János
Holux Kft. - Vezérigazgató.