Egyedi ingyenes ajánlat

Cégünk vállalja, hogy felmérést végez az Ön telephelyén, majd ezt követően megoldási javaslatokat tesz azokra a problémákra, amelyeket Önökkel közösen tapasztaltunk, továbbá az esetleges fejlesztési lehetőségekre is.

Tovább »

Hardver beszerzés és beüzemelés

Felmérjük, hogy az Ön vállalatának milyen informatikai fejlesztésekre van szüksége ahhoz, hogy a javasolt megoldások optimális környezetben tudjanak működni. Megtervezzük az Ön informatikai rendszerét, majd annak beszerzésére és beüzemelésére ajánlatot teszünk.

Tovább »

mobil eszközök használata

Mobil eszközök használata annak érdekében, hogy a nem helyhez kötött dolgozók munkavégzését elősegítsük.

Tovább »

Oktatások az Ön telephelyén is

A megoldásainkat a helyszínen betanítjuk munkatársainak. A dolgozók a bevezetés folyamán részletes útmutatásokat kapnak a rendszer használatáról, hogy optimálisan tudják elvégezni a munkájukat.

Tovább »

Oracle partneri kapcsolat

Az Oracle Magyarország regisztrált partnere vagyunk. Megoldásaink más adatbázisokkal is működnek.

Tovább »

Akár 24 órás Telefonos támogatás

Munkatársaink a bevezetési időszakban és azt követően telefonon is rendelkezésre állnak. Távoli asztali eléréssel interaktívan tudunk reagálni a felmerülő kérdésekre. Külön kérésre 24 órás rendelkezésre állást biztosítunk.

Tovább »

Raktárirányítás, készletkezelés

A rendszerünkben komplex raktározási és készletkezelési modul kapott helyet, melynek kezelése mégis egyszerű és átlátható. A raktéri mozgások egyszerűsödnek, az elfekvő készletek csökkennek

Tovább »

Integrált webáruház

Ön a termékeit és szolgáltatásait a rendszerhez integrált webáruházon keresztül tudja az interneten értékesíteni. A hagyományos partnereinek is biztosíthat egyedi felületet az interneten a megrendeléseik leadásához.

Tovább »

Következő Előző

Termékfejlesztés támogatás (NPD)

termékfejlesztésA termékfejlesztési támogatás feladata egy cég termelésének hatékonyabbá tétele, folyamatainak optimalizálása, gyártástechnológiák bevezetése és fejlesztése.

A legtöbb vállalat folyamatos termékfejlesztéssel is foglalkozik, melynek a lényege a jelenleg futó termékek folyamatos technológiai fejlesztése, újabb termékek kidolgozása. A termékfejlesztési osztálynak lehetősége van különleges gyártási rendeléseket készítenie. A gyártási rendelések a termelésbe való integrálása a tervező algoritmus feladata.
Az ilyen gyártási rendeléseket nullszériának nevezzük. Ezek a gyártási rendelések formailag azonosak a hagyományos gyártási rendeléssekkel azzal a különbséggel, hogy itt használhatóak a termékfejlesztés céljára létrehozott törzsadatok. A termékfejlesztésnek lehetősége van olyan különleges törzsadatokat létrehoznia, amelyeket a hagyományos termelésben nem lehet használni. Ilyen törzsadatok a következők:

 • Anyagok
   • Alapanyagok
   • Félkész termékek
   • Késztermékek
 • Receptek
 • Műveleti tervek
 • Minőség biztosítási profilok

A termékfejlesztési osztály számára létrehozott gyártási rendelés (nullszéria) vegyesen használhat már a termelésben használatos (véglegesített) törzsadatokat vagy a termékfejlesztés céljából létrehozott (kísérleti) törzsadatokat. Egy hagyományos gyártási rendelés nem használhat kísérleti törzsadatokat.

Amennyiben egy nullszéria sikeresen lefutott, akkor a termékfejlesztési osztálynak lehetősége van a kísérleti törzsadatokat véglegesíteni. Ezután a termelés már véglegesített törzsadatokkal fog dolgozni az adott termék gyártása során. Ezért szükséges, hogy a kísérleti műveleti tervet a termékfejlesztési osztály megfelelő technikai dokumentációval lássa el.

Egy nullszéria legyártása és gyártás vezérlése megegyezik a hagyományos gyártási rendelésekkel azzal a különbséggel, egy nullszéria nem növeli a raktárkészletet a legyártás után, hanem visszakerül a termékfejlesztési osztályra további vizsgálatok céljából.


Kapcsolódó Tartalmak: 


Ügyfélkapu

Vélemények

„Mióta a dSuite rendszert használjuk hatékonyabban tudom kiszolgálni a vevőinket és teljesebben átlátom a megrendelés állományt.”

Sági József
Knott-Technik-Flex Kft. - Logisztikai vezető

 

„A dSuite rendszer használata csökkentette a dolgozói jelentések pontatlanságából adódó eltéréseket, javította a gyártási folyamatok nyomon követhetőségét.”

Fehér Zsolt
Knott-Technik-Flex Kft. - Műszaki menedzser