Egyedi ingyenes ajánlat

Cégünk vállalja, hogy felmérést végez az Ön telephelyén, majd ezt követően megoldási javaslatokat tesz azokra a problémákra, amelyeket Önökkel közösen tapasztaltunk, továbbá az esetleges fejlesztési lehetőségekre is.

Tovább »

Hardver beszerzés és beüzemelés

Felmérjük, hogy az Ön vállalatának milyen informatikai fejlesztésekre van szüksége ahhoz, hogy a javasolt megoldások optimális környezetben tudjanak működni. Megtervezzük az Ön informatikai rendszerét, majd annak beszerzésére és beüzemelésére ajánlatot teszünk.

Tovább »

mobil eszközök használata

Mobil eszközök használata annak érdekében, hogy a nem helyhez kötött dolgozók munkavégzését elősegítsük.

Tovább »

Oktatások az Ön telephelyén is

A megoldásainkat a helyszínen betanítjuk munkatársainak. A dolgozók a bevezetés folyamán részletes útmutatásokat kapnak a rendszer használatáról, hogy optimálisan tudják elvégezni a munkájukat.

Tovább »

Oracle partneri kapcsolat

Az Oracle Magyarország regisztrált partnere vagyunk. Megoldásaink más adatbázisokkal is működnek.

Tovább »

Akár 24 órás Telefonos támogatás

Munkatársaink a bevezetési időszakban és azt követően telefonon is rendelkezésre állnak. Távoli asztali eléréssel interaktívan tudunk reagálni a felmerülő kérdésekre. Külön kérésre 24 órás rendelkezésre állást biztosítunk.

Tovább »

Raktárirányítás, készletkezelés

A rendszerünkben komplex raktározási és készletkezelési modul kapott helyet, melynek kezelése mégis egyszerű és átlátható. A raktéri mozgások egyszerűsödnek, az elfekvő készletek csökkennek

Tovább »

Integrált webáruház

Ön a termékeit és szolgáltatásait a rendszerhez integrált webáruházon keresztül tudja az interneten értékesíteni. A hagyományos partnereinek is biztosíthat egyedi felületet az interneten a megrendeléseik leadásához.

Tovább »

Következő Előző

Karbantartás (TPM)

KarbantartásA teljeskörű hatékony karbantartás lényege, hogy a vállalat egészének bevonásával történik a karbantartás. A TPM célja a termelő gépek hatékonyságának növelése, illetve a berendezések teljes élettartamára kiterjedő fenntartási és karbantartási rendszer kialakítása.  Ebbe a folyamatba bevon minden termelő géppel kapcsolatos részleget (termelésvezetés, dolgozó, karbantartó, szerelő).

A dSuite rendszerben lehetőség van a tervezett és nem tervezett karbantartások kezelésére egyaránt. A tervezett karbantartásoknak három kiváltó okot is választhatunk:

  • Időszakos karbantartás
  • Legyártott mennyiség utáni karbantartás
  • Üzemidő utáni karbantartás

A nem tervezett karbantartások akkor történnek, ha a gép valamilyen meghibásodás miatt leáll és a javítás során megtörténik egy-egy karbantartás.

Karbantartás tervezés

A gyártás tervező modul a tervezett karbantartásokat úgy illeszti be a termelési tervbe, hogy azok a lehető legkevesebb fennakadást vagy határidő veszélyeztetést okozzanak. A tervezés során a karbantartások kis mértékben előre vagy későbbre lehetnek tolva az időben, hogy a gépek kihasználtsága optimális legyen. A karbantartásokhoz tartozó plusz anyagfelhasználás vagy erőforrás igény megadható, amit a rendszer szintén figyelembe vesz.

A karbantartások végrehajtása

A dSuite Üzemi terminál moduljai segítségével történik a karbantartások lejelentése a valódi idő és anyagfelhasználás megadásával. A karbantartások jelentését jogosultságokhoz lehet kötni, hiszen egyes karbantartásokat egy dolgozó is megtehet, de vannak olyanok amihez már egy karbantartó vagy egy szerelő munkatárs szaktudása szükséges.

Kiértékelés - optimalizáció

A dSuite rendszer használata során számtalan adat keletkezik a gépek esetleges meghibásodásáról és a termékek minőségéről. Ezek természetesen szorosan összefüggenek a karbantartásokkal. A megfelelő mennyiségű adat rendelkezésre állása esetén a karbantartási stratégia optimalizálható, amivel újabb költség megtérülés érhető el.

Gép karbantartás
Gép karbantartás

A Gép karbantartása meghatározható, de automatikusan terveződik 

 


Kapcsolódó Tartalmak: 


Ügyfélkapu

Vélemények

„Mióta a dSuite rendszert használjuk hatékonyabban tudom kiszolgálni a vevőinket és teljesebben átlátom a megrendelés állományt.”

Sági József
Knott-Technik-Flex Kft. - Logisztikai vezető

 

„A dTrade Kereskedelmi Rendszer bevezetése óta hatékonyabban működünk, és nőtt az árbevételünk.”

Gyevi Tóth Gergely
Holux Kft. - kereskedelmi igazgató