Termelésirányítás

 

A dSuite rendszer termelésirányítási moduljának feladata közvetlenül a termeléshez kapcsolódó adatok nyilvántartása és hozzájuk kapcsolódó tervezések és kalkulációs folyamatok irányítása. A termelésirányítási modul tartja nyilván a termékek gyártási receptjeit, amely tartalmazza a szükséges erőforrás igényeket, a felhasznált anyagokat, a műveleti időket és azok sorrendjét. Továbbá a termelésirányítási modul feladata az összes, a termeléssel összefüggő többi törzsadat nyilvántartása is.

A modul feladata továbbá a gyártási rendelések létrehozása a vevői rendelések és a rendelkezésre álló készletek figyelembevételével, valamint a létrehozott folyamatok nyomon követése, pótlási vagy javítási munkák indítása is.

Minden személyhez hozzárendelhető egy vagy több képesítés, amely meghatározza, hogy milyen képességekkel vagy jogosítványokkal rendelkezik az adott dolgozó. A megadott képesítéshez egy érvényességi intervallum adható, amennyiben az egészségügyi alkalmassághoz kötött képesítés vagy más megújítandó tulajdonság.

Ügyfélkapu

Vélemények

„A dSuite rendszer használata csökkentette a dolgozói jelentések pontatlanságából adódó eltéréseket, javította a gyártási folyamatok nyomon követhetőségét.”

Fehér Zsolt
Knott-Technik-Flex Kft. - Műszaki menedzser

 

„A dTrade Kereskedelmi Rendszer bevezetése óta hatékonyabban működünk, és nőtt az árbevételünk.”

Gyevi Tóth Gergely
Holux Kft. - kereskedelmi igazgató