Termelésirányítás

 

A dSuite rendszer termelésirányítási moduljának feladata közvetlenül a termeléshez kapcsolódó adatok nyilvántartása és hozzájuk kapcsolódó tervezések és kalkulációs folyamatok irányítása. A termelésirányítási modul tartja nyilván a termékek gyártási receptjeit, amely tartalmazza a szükséges erőforrás igényeket, a felhasznált anyagokat, a műveleti időket és azok sorrendjét. Továbbá a termelésirányítási modul feladata az összes, a termeléssel összefüggő többi törzsadat nyilvántartása is.

A modul feladata továbbá a gyártási rendelések létrehozása a vevői rendelések és a rendelkezésre álló készletek figyelembevételével, valamint a létrehozott folyamatok nyomon követése, pótlási vagy javítási munkák indítása is.

Minden személyhez hozzárendelhető egy vagy több képesítés, amely meghatározza, hogy milyen képességekkel vagy jogosítványokkal rendelkezik az adott dolgozó. A megadott képesítéshez egy érvényességi intervallum adható, amennyiben az egészségügyi alkalmassághoz kötött képesítés vagy más megújítandó tulajdonság.

Ügyfélkapu

Vélemények

„A dTrade Kereskedelmi Rendszer bevezetése óta hatékonyabban működünk, és nőtt az árbevételünk.”

Gyevi Tóth Gergely
Holux Kft. - kereskedelmi igazgató

 

„A dSuite rendszer használata csökkentette a dolgozói jelentések pontatlanságából adódó eltéréseket, javította a gyártási folyamatok nyomon követhetőségét.”

Fehér Zsolt
Knott-Technik-Flex Kft. - Műszaki menedzser