Ügyvitel

Értékesítés (SM)

 

ÉrtékesítésAz értékesítés modul a termékek, szolgáltatások értékesítésének egyszerűbbé tételére szolgál. Segítségével nyomon követhető az ajánlatok, rendelések, kiszállítások, számlák állapota. A teljes értékesítési folyamat integrált, így csak néhány gombnyomással továbbvihetők a korábban megadott adatok. A program lehetőséget ad bizonyos folyamatok kihagyására, például közvetlen értékesítésnél a rendelésből rögtön számla készíthető.

Minden folyamathoz többféle nyomtatható ill. PDF-be exportálható bizonylat minta rögzíthető, amely akár több nyelvű is lehet, így bármely partnernek megfelelő lehet a kiállított végeredmény.

 

Beszerzés (PM)

 

Beszerzés modul a beszerzések nyomon követésére, azok egyszerű kezelésére szolgál. A teljes beszerzés folyamat integrált ajánlat kéréstől a számla kiegyenlítésig, azaz nem kell a korábban bevitt adatokat újra megadni.

Beszerzési rendelés tervek

Beszerzési rendelés terveket az anyagszükséglet tervezés készíti el. Ezek a tervek ajánlatok az algoritmustól, hogy mikor mit érdemes beszerezni, hogy pont a kellő időben érkezzen a gyártáshoz. A beszerzési tervet meg lehet jelölni elutasítottként, ekkor új terv készül vagy elfogadottként, ebben az esetben át lehet konvertálni beszerzési rendeléssé.

 

 

Ügyfélkapu

Vélemények

"Mióta a dTrade Kereskedelmi Rendszert használjuk, mindig naprakész adatokat kapok, és átlátom a vállalat működését.”

Hosó János
Holux Kft. - Vezérigazgató.

 

„A dSuite rendszer használata csökkentette a dolgozói jelentések pontatlanságából adódó eltéréseket, javította a gyártási folyamatok nyomon követhetőségét.”

Fehér Zsolt
Knott-Technik-Flex Kft. - Műszaki menedzser