Ügyvitel

Értékesítés (SM)

 

ÉrtékesítésAz értékesítés modul a termékek, szolgáltatások értékesítésének egyszerűbbé tételére szolgál. Segítségével nyomon követhető az ajánlatok, rendelések, kiszállítások, számlák állapota. A teljes értékesítési folyamat integrált, így csak néhány gombnyomással továbbvihetők a korábban megadott adatok. A program lehetőséget ad bizonyos folyamatok kihagyására, például közvetlen értékesítésnél a rendelésből rögtön számla készíthető.

Minden folyamathoz többféle nyomtatható ill. PDF-be exportálható bizonylat minta rögzíthető, amely akár több nyelvű is lehet, így bármely partnernek megfelelő lehet a kiállított végeredmény.

 

Beszerzés (PM)

 

Beszerzés modul a beszerzések nyomon követésére, azok egyszerű kezelésére szolgál. A teljes beszerzés folyamat integrált ajánlat kéréstől a számla kiegyenlítésig, azaz nem kell a korábban bevitt adatokat újra megadni.

Beszerzési rendelés tervek

Beszerzési rendelés terveket az anyagszükséglet tervezés készíti el. Ezek a tervek ajánlatok az algoritmustól, hogy mikor mit érdemes beszerezni, hogy pont a kellő időben érkezzen a gyártáshoz. A beszerzési tervet meg lehet jelölni elutasítottként, ekkor új terv készül vagy elfogadottként, ebben az esetben át lehet konvertálni beszerzési rendeléssé.

 

 

Ügyfélkapu

Vélemények

„A dTrade Kereskedelmi Rendszer bevezetése óta hatékonyabban működünk, és nőtt az árbevételünk.”

Gyevi Tóth Gergely
Holux Kft. - kereskedelmi igazgató

 

„A dSuite rendszer használata csökkentette a dolgozói jelentések pontatlanságából adódó eltéréseket, javította a gyártási folyamatok nyomon követhetőségét.”

Fehér Zsolt
Knott-Technik-Flex Kft. - Műszaki menedzser