Bemutatkozás

Vállalatirányítás egyszerűen, emberközelien és messzemenőkig testreszabva. Ezt kínálja Önnek és vállalatának a DanubiSoft Kft.

Bemutatkozás


Biztos Ön is elgondolkozott már azon, milyen jó lenne, ha mindig tudná, mi történik az üzemben, mikor milyen munkafolyamaton dolgoznak éppen az alkalmazottak és a gépek. Vagy azon, hogy milyen megrendelései vannak, azokat mikorra és milyen költséggel tudja legyártani. Esetleg fontos lehet az Ön számára készleteinek szintje és azoknak értéke. Döntéseit segíthetné egy olyan rendszer, amely azonnal naprakész kimutatásokat képes adni a gyártási folyamatokról, a pénzügyi mozgásokról, a készletről és még sok minden egyéb másról is.

A DanubiSoft pontosan az ezekhez hasonló kérdésekre adja meg Önnek a választ, oldja meg a felmerült problémákat az Ön igényeire formált vállalatirányítási rendszerével és szakértő csapatával. Mi nem csupán egy szoftvert kínálunk Önnek, hanem egy teljes körű megoldást, hogy a cégét a mai kor igényeihez alakíthassa.

A DanubiSoft vállalja az Ön vállalatának teljes átvizsgálását, amely után javaslatokat tesz arra, milyen megoldásokkal lehet növelni a termelékenységet.

Ezek a javaslatok a következő területeket ölelhetik fel:

  • Termelési folyamatok optimalizálása technológiai szempontok figyelembevételével.
  • Szervezeti átalakítások, felelősségi körök pontos megállapítása.
  • LEAN szemlélet bevezetése és szoftveres támogatása.
  • Az információk áramlásának, elérhetőségének javítása szoftveres segítséggel.
  • A teljes gyártás, pénzügy és készlet naprakészen tartása.
  • A határidők és egyéb paraméterek figyelembevételével a gyártás tervezése.
  • A készletmozgások pontos nyomon követése mobil eszközökkel.
  • Vonalkódok alkalmazásával a gyártás gyorsítása és pontosítása.  
  • A szükséges hardverek beszerzése, bővítése, beüzemelése.

A megoldások bevezetése után az üzemben a gyártási folyamatok felgyorsulnak, hiszen csökkenek a felesleges átállások. A pontosabb készletszint miatt csökken a pótlási munkák száma, az esetleges hibákra azonnal lehet reagálni. Egy gép meghibásodása esetén a reakció azonnali, így csökkentve az esetleges veszteségeket. A megrendelések és a készletszintek naprakészen tartásával biztonsággal csökkenthetőek a készlettartalékok, amely azonnali megtérülést jelent. A javasolt megoldásainknak még számtalan előnye lehet, melyekről szívesen tájékoztatjuk Önt és munkatársait.

Az általunk kínált megoldásokra kérhető Európai Uniós támogatás a MAG- Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt–n keresztül. A pályázat kidolgozásában és beadásában segítséget nyújtunk, illetve az ajánlatainkat az adott pályázati feltételeknek megfelelően készítjük el.

Kérjük, tekintse át weblapunkat és vegye fel a kapcsolatot tanácsadóinkkal, akik az Önnek megfelelő helyen és időben ingyenes bemutató előadáson ismertetik a szoftvereink és megoldásaink tulajdonságait és felvázolják, miként lehet az Ön vállalatánál is jelentős idő- és pénzmegtakarítást elérni.

 

Bálint Noémi

Ügyvezető

Ügyfélkapu

Vélemények

"Mióta a dTrade Kereskedelmi Rendszert használjuk, mindig naprakész adatokat kapok, és átlátom a vállalat működését.”

Hosó János
Holux Kft. - Vezérigazgató.

 

„A dSuite rendszer használata csökkentette a dolgozói jelentések pontatlanságából adódó eltéréseket, javította a gyártási folyamatok nyomon követhetőségét.”

Fehér Zsolt
Knott-Technik-Flex Kft. - Műszaki menedzser