Vállalkozz Digitálisan

Minden termelésirányítási rendszer iránt érdeklődő vállalkozásnak számára örömmel jelenthetjük, hogy cégünk a DanubiSoft Kft. is csatlakozott a minősített szállítók csoportjához az „Infokommunikációs motivációs, szemléletformáló és kompetenciafejlesztő program kkv-knak” elnevezésű GINOP-3.2.1-15-2015-00001-es programban.

Modern Vállalkozások Programja

oktatás

A DanubiSoft az alábbi termékekkel kíván részt venni a projektben:

Standard dSuite termelésirányítási rendszer:

A dSuite rendelkezik minden olyan funkcióval, amire egy sorozatgyártással foglalkozó cégnek szüksége van. Az alapvető ügyviteli folyamatoktól (értékesítés, rendelések és partnerek kezelésétől), az anyaggazdálkodáson (szükséglettervezés és beszerzésen) át, a termelés komplett vezérléséig (műveletenkénti gyártáskövetés, anyagmozgás és teljesítmény monitoring), valamint a riportok és elemzések futtatásáig.

A csomag kedvezményes liszensz díja: 6 500 000 HUF, ami tartalmazza az alapvető ügyviteli és termelési modulok liszenszeit, továbbá tartalmaz 5 db irodai kliens, 3 db üzemi terminál és 2 csarnoknézet (riport megjelenítő felület) liszenszet.

További kedvezmények: Díjmentes folyamatfejlesztési tanácsadás, valamint a projektvezetés díja nem kerül felszámolásra, ami általában 3-4 munkanap.

Bővebben a dSuite vállalat- és termelésirányítási rendszerről

 

Gépi adatgyűjtés/gyártás monitoring

A dSuite rendszer része egy gépi adatgyűjtés modul, aminek segítségével a gyártóeszközökről, gépekről, akár manuális összeszerelő gépekről is lehet termelési adatokat gyűjteni emberi beavatkozás nélkül is. A gépi adatgyűjtés egy speciális eszköz alkalmazásával, platformfüggetlenül tudja gyűjteni a gyártással kapcsolatos fontosabb adatokat, párhuzamosan akár több gépről is.

A gépi adatgyűjtési megoldás kedvezményes liszensz díja: 4 000 000 HUF, ami tartalmazza a  dSuite bázis liszenszet, a gépi adatgyűjtés modul liszenszet, 2 db dSuite irodai kliens, 10 gépi adatgyűjtési kliens liszenszet (így egyszerre 10 gépről tudunk adatot gyűjteni, valamint 3 db speciális adatgyűjtő eszközt.

További kedvezmények: Díjmentes folyamatfejlesztési tanácsadás, valamint a projektvezetés díja nem kerül felszámolásra, ami általában 3-4 munkanap.

Bővebben a gépi adatgyűjtésről

 

Anyagszükséglet tervezés és Gyártásütemezés és optimalizálás

A dSuite rendszer része egy anyagszükséglet tervező modul (MRP). Az MRP sorra veszi a tervezésre váró gyártási rendeléseket és azok anyagigényét. Ha a felhasznált anyag egy félkész termék, akkor rekurzívan a félkész termék anyagszükségletét is ugyanezzel az eljárással felbontja. Ez a folyamat addig tart, amíg minden felhasznált anyag alapanyag nem lesz. A folyamat végére összeáll egy gyártási javaslatokat tartalmazó lista, valamint egy beszerzési javaslatokat tartalmazó lista.

Továbbá a dSuite rendszer része, egy a magyar piacon egyedülálló gyártásütemező és optimalizáló megoldás, ami a DanubiSoft Kft., saját szellemi terméke. A gyártásütemező és optimalizáló modul feladata, úgy tervezze meg a gyártási rendeléseket, hogy minden bekapcsolt kapacitás és erőforrás (gép, szerszám, ember, stb.), minden anyag rendelkezésre álljon, valamint minden megelőző rendelés addigra elkészüljön.
Abban az esetben, ha valamilyen előre nem látható esemény (pl: géphiba, gyártás megszakítása minőségi okokból, gyártás megszakítása időtúllépési okokból) következik be, akkor a tervező algoritmus újra lefut és a kapacitásokat újra tervezi.

Az ajánlat elsősorban azoknak a vállalkozásoknak lehet érdekes, akik már jelenleg is a dSuite termelésirányítási rendszert használják az anyagszükséglet és gyártástervező modul nélkül.

A gyártásütemező és optimalizáló modul kedvezményes liszensz díja: 3 500 000 millió HuF, aminek köszönhetően az anyagszükséglet és gyártástervező modul az összes korábban megvásárolt irodai kliensen elérhetővé válik.

További kedvezmények: Díjmentes folyamatfejlesztési tanácsadás. 

Bővebben az anyagszükséglet tervező modulról

Bővebben a gyártástervezés és ütemezés modulról

 

Ügyfélkapu

Vélemények

"Mióta a dTrade Kereskedelmi Rendszert használjuk, mindig naprakész adatokat kapok, és átlátom a vállalat működését.”

Hosó János
Holux Kft. - Vezérigazgató.

 

„Mióta a dSuite rendszert használjuk hatékonyabban tudom kiszolgálni a vevőinket és teljesebben átlátom a megrendelés állományt.”

Sági József
Knott-Technik-Flex Kft. - Logisztikai vezető