Megjelenéseink

A DanubiSoft folyamatosan törekszik arra, hogy jelen legyen a szakmai eseményeken és figyelemmel kísérje a termelésirányítás fejlődését. Ehhez mérten igyekszünk naprakészek lenni a szakmánkhoz közeli területeken.

Publikációk

Cikkek 

A Gyártástrend Magazinban a megoldásainkról megjelent egy háromrészes cikksorozat amely bemutatta cégünk tevékenységet és nagyvonalakban a rendszerűnk működését. Természetesen ez az anyag nem volt – nem lehetett – teljes. Ezért tervezzük, hogy további cikksorozatokat indítunk aminek segítségével jobban megismertethetjük leendő partnereinkkel a DanubiSoft tevékenységét. 

Gyártás és kereskedelem kéz a kézben
Fókuszban az optimalizált termelés
Gyártási terv a valóság tükrében
 

Kiadványok


A KAIZEN PRO Oktató és Tanácsadó Kft. által kiadott Just-in-Time könyv kiegészítő mellékleteként jelent meg egy összefogató füzet a DanubiSoft Kft által kínált megoldásokról. Ez a könyv igen nagy sikert elért magas szakmai színvonalú angol könyv magyar fordítása.
JUST-IN-TIME

 

Hatékony C++ 50 jó tanács programjaink és programterveink javítására, az egyik legelismertebb programozási szakkönyv az informatika világában. Az első kiadás közel 100 ezer példányban kelt el, a könyv jelenleg a 3. kiadásnál tart, amalynek magyarra fordítását és szakmai lektorálását DanubiSoft Kft. végezte.
Hatékony C++

 
 

 

Egyéb megjelenések


A gyartasinfo.hu rendezéseben egy workshop sorozatban jelentünk meg mint a négy rendező cég egyike. Ez a szakmai rendezvény nagy érdeklődés mellett zajlott le, ezért tervezzük, hogy továbbra is szervezünk hasonló eseményeket.

 


20 éves partnerünk a P.O.G. Pénztárgéptechnika Kft.

A POG a DanubiSoft Kft.-vel közösen két informatikai fejlesztést dolgoztak ki. Az  uniós támogatással megvalósított DanubiTank 1000 benzinkutak pénztárgépkezelésére, míg a Digitális Bevásárlókosár többek között kereskedelmi üzletek számára nyújt kiváló megoldást.
Hírös Naptár

Ügyfélkapu

Vélemények

„A dSuite rendszer használata csökkentette a dolgozói jelentések pontatlanságából adódó eltéréseket, javította a gyártási folyamatok nyomon követhetőségét.”

Fehér Zsolt
Knott-Technik-Flex Kft. - Műszaki menedzser

 

„A dTrade Kereskedelmi Rendszer bevezetése óta hatékonyabban működünk, és nőtt az árbevételünk.”

Gyevi Tóth Gergely
Holux Kft. - kereskedelmi igazgató