Megjelenéseink

A DanubiSoft folyamatosan törekszik arra, hogy jelen legyen a szakmai eseményeken és figyelemmel kísérje a termelésirányítás fejlődését. Ehhez mérten igyekszünk naprakészek lenni a szakmánkhoz közeli területeken.

Publikációk

Cikkek 

A Gyártástrend Magazinban a megoldásainkról megjelent egy háromrészes cikksorozat amely bemutatta cégünk tevékenységet és nagyvonalakban a rendszerűnk működését. Természetesen ez az anyag nem volt – nem lehetett – teljes. Ezért tervezzük, hogy további cikksorozatokat indítunk aminek segítségével jobban megismertethetjük leendő partnereinkkel a DanubiSoft tevékenységét. 

Gyártás és kereskedelem kéz a kézben
Fókuszban az optimalizált termelés
Gyártási terv a valóság tükrében
 

Kiadványok


A KAIZEN PRO Oktató és Tanácsadó Kft. által kiadott Just-in-Time könyv kiegészítő mellékleteként jelent meg egy összefogató füzet a DanubiSoft Kft által kínált megoldásokról. Ez a könyv igen nagy sikert elért magas szakmai színvonalú angol könyv magyar fordítása.
JUST-IN-TIME

 

Hatékony C++ 50 jó tanács programjaink és programterveink javítására, az egyik legelismertebb programozási szakkönyv az informatika világában. Az első kiadás közel 100 ezer példányban kelt el, a könyv jelenleg a 3. kiadásnál tart, amalynek magyarra fordítását és szakmai lektorálását DanubiSoft Kft. végezte.
Hatékony C++

 
 

 

Egyéb megjelenések


A gyartasinfo.hu rendezéseben egy workshop sorozatban jelentünk meg mint a négy rendező cég egyike. Ez a szakmai rendezvény nagy érdeklődés mellett zajlott le, ezért tervezzük, hogy továbbra is szervezünk hasonló eseményeket.

 


20 éves partnerünk a P.O.G. Pénztárgéptechnika Kft.

A POG a DanubiSoft Kft.-vel közösen két informatikai fejlesztést dolgoztak ki. Az  uniós támogatással megvalósított DanubiTank 1000 benzinkutak pénztárgépkezelésére, míg a Digitális Bevásárlókosár többek között kereskedelmi üzletek számára nyújt kiváló megoldást.
Hírös Naptár

Ügyfélkapu

Vélemények

„A dTrade Kereskedelmi Rendszer bevezetése óta hatékonyabban működünk, és nőtt az árbevételünk.”

Gyevi Tóth Gergely
Holux Kft. - kereskedelmi igazgató

 

"Mióta a dTrade Kereskedelmi Rendszert használjuk, mindig naprakész adatokat kapok, és átlátom a vállalat működését.”

Hosó János
Holux Kft. - Vezérigazgató.