Informatikai rendszer tervezése és építése

Azért bízza szakemberekre az informatikai rendszer tervezését és építését, mert az költséghatékonyabb, mint ha Ön vagy cége egyik kollégája teszi. Hiszen mi nagy tapasztalattal, folyamatosan naprakész információkkal, széles körű ismeretekkel rendelkezünk különféle megoldásokkal kapcsolatban. Ezzel megkímélve Önt és cégét a felesleges kiadásoktól, a bővítések irreálisan nagy költségeitől.

Informatikai tanácsadás

informatikai-rendszer-tervezeseA kereskedő és a termelő cégek számára egyaránt egyre fontosabb szerephez jut a mindennapokban az informatika és az ahhoz kapcsolódó tevékenységek. Célunk az, hogy az általunk forgalmazott és más szoftverek a beüzemelt hardverekkel együtt, Ön egy olyan informatikai rendszerhez jusson, amely hatékonyan segíti cége működését.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a munkatársaink átvizsgálják a cége folyamatait, nem csak a termeléssel, hanem minden más egyéb tevékenységgel kapcsolatban és megtalálják azokat a korszerű megoldásokat, amelyek leginkább megfelelnek az Ön és cége igényeinek. Mert fontos, hogy az informatikai megoldások alkalmazása a vállalat üzleti stratégiájába illeszkedve növelje a hatékonyságot, eredményességet.

A cél az, hogy a vállalat a lehető leghatékonyabb informatikai infrastruktúra leghatásosabb eszközeit használhassa fel, akár a vállalat üzleti lehetőségeinek a kitágítását, akár azok újragondolását eredményezve. Fontos tényező a rendszer tervezése során a bővíthetőség. Munkatársaink megvizsgálják, hogy mely területeket lehet fejleszteni, valamint az alkalmazott informatikai rendszert úgy alakítjuk ki, hogy új igény fellépésével a rendszer elboldoguljon, vagy strukturális átalakítás nélkül bővíthető legyen.

A megoldásaink a következő területekre terjedhetnek ki:

  • E-mail levelezés, SPAM szűrés, E-mail szerverek beüzemelése
  • Vírusvédelem a cég teljes területén
  • Hálózat tervezés, beüzemelés
  • Fájlok tárolása, dokumentum menedzsment megoldások
  • Adatbiztonság, automatikus mentések
  • Stb...

Megoldásainkat mindig Önnel szoros együttműködésben választjuk ki, törekedve arra hogy Önnek és kollégáinak ez a legkevesebb fennakadást okozza.
Teljes dokumentációval, oktatásokkal és tanfolyamokkal állunk rendelkezésére annak érdekében, hogy az átállás zökkenőmentes legyen és a választott megoldások lehetőségeit maximálisan ki tudják használni.

Ügyfélkapu

Vélemények

„A dSuite rendszer használata csökkentette a dolgozói jelentések pontatlanságából adódó eltéréseket, javította a gyártási folyamatok nyomon követhetőségét.”

Fehér Zsolt
Knott-Technik-Flex Kft. - Műszaki menedzser

 

"Mióta a dTrade Kereskedelmi Rendszert használjuk, mindig naprakész adatokat kapok, és átlátom a vállalat működését.”

Hosó János
Holux Kft. - Vezérigazgató.