Több szintű oktatást kínálunk

A rendszerben rejlő lehetőségek maximális kihasználása érdekében cégünk folyamatosan biztosít oktatási lehetőséget partnerei számára.

Oktatás

oktatásA rendszerünkben használatos szoftverek használatának több szintű oktatása:

  • Felhasználói (iroda, termelésirányítás)
  • Dolgozói (termelési terület)
  • Rendszergazdai
  • Fejlesztői
 

Felhasználói oktatások

A tananyag egy általános oktatással kezdődik, ahol bemutatjuk és közösen begyakoroljuk a rendszer használatát felhasználói szinten. Ez ahhoz szükséges, hogy a munkatársak biztonsággal tudjanak adatokat felvenni, módosítani és keresni. A továbbiakban az adott munkatárs részfeladatai határozzák meg, hogy a rendszer mely része lesz neki pontosan bemutatva, ahol már a logikai összefüggéseket és az adatok szerkezetét is oktatjuk. Például egy könyvelésen dolgozó munkatársnak megtanítjuk, hogy hogyan tud új partnert felvinni, és ott mi mit jelent, de egy raktárban dolgozó kollégának már a készletekkel kapcsolatos dolgokat tanítjuk meg.

Dolgozói oktatások

Jellemzően a termelési területen számítástechnikailag nem képzett munkatársak dolgoznak, sőt gyakran előfordul, hogy betanított munkásnak kell a rendszerrel kommunikálni. A dSuite-ban lévő terminál program éppen ezért eleve úgy van kialakítva, hogy könnyen kezelhető legyen, akár olyan munkatárs számara is akinek nincs semmilyen ilyen irányú tapasztalata. A DanubiSoft munkatársai folyamatosan jelen lesznek az üzemben a bevezetés ideje alatt és így a rendszer minden egyes használatakor segítséget és magyarázatot tudnak adni.
A dolgozók között kiemelt szerepe van az olyan kollégáknak, aki a kézi terminált használják, mint például a MEO-s vagy a raktáros. Ezeknek a személyeknek a képzését is a bevezetési időszakban tartjuk meg úgy, hogy az adott munkatárs átlássa a folyamatokat és a rá vonatkozó feladatokat.

Rendszergazdai oktatások

Időnként a rendszer minimális adminisztrációjára van szükség (változik a műszakrend, új munkatársakat vesznek fel, hiba és selejt-okok karbantartása, jogosultságok kezelése). Az erre kijelölt munkatársnak szükségszerűen rendelkeznie kell alapvető számítástechnikai ismeretekkel.

Fejlesztői oktatások

A rendszer lehetőséget nyújt egyedi kimutatások és riportok készítésére. Az oktatás során megtanítjuk a program felépítését, hogy milyen adatok, milyen szerkezetben,  hogyan érhetőek el, milyen módon tud műveleteket végezi velük, valamint hogyan lehet tetszőlegesen megjeleníteni azokat. Az oktatásban résztvevőknek minimális programozói tapasztalattal kell rendelkezniük, hiszen a kimutatásokat LUA program nyelven kell megvalósítani. Ez a képzés a mi telephelyünkön történik, több napos tanfolyam formájában.

Ügyfélkapu

Vélemények

"Mióta a dTrade Kereskedelmi Rendszert használjuk, mindig naprakész adatokat kapok, és átlátom a vállalat működését.”

Hosó János
Holux Kft. - Vezérigazgató.

 

„A dSuite rendszer használata csökkentette a dolgozói jelentések pontatlanságából adódó eltéréseket, javította a gyártási folyamatok nyomon követhetőségét.”

Fehér Zsolt
Knott-Technik-Flex Kft. - Műszaki menedzser