Egyedi ingyenes ajánlat

Cégünk vállalja, hogy felmérést végez az Ön telephelyén, majd ezt követően megoldási javaslatokat tesz azokra a problémákra, amelyeket Önökkel közösen tapasztaltunk, továbbá az esetleges fejlesztési lehetőségekre is.

Tovább »

Hardver beszerzés és beüzemelés

Felmérjük, hogy az Ön vállalatának milyen informatikai fejlesztésekre van szüksége ahhoz, hogy a javasolt megoldások optimális környezetben tudjanak működni. Megtervezzük az Ön informatikai rendszerét, majd annak beszerzésére és beüzemelésére ajánlatot teszünk.

Tovább »

mobil eszközök használata

Mobil eszközök használata annak érdekében, hogy a nem helyhez kötött dolgozók munkavégzését elősegítsük.

Tovább »

Oktatások az Ön telephelyén is

A megoldásainkat a helyszínen betanítjuk munkatársainak. A dolgozók a bevezetés folyamán részletes útmutatásokat kapnak a rendszer használatáról, hogy optimálisan tudják elvégezni a munkájukat.

Tovább »

Oracle partneri kapcsolat

Az Oracle Magyarország regisztrált partnere vagyunk. Megoldásaink más adatbázisokkal is működnek.

Tovább »

Akár 24 órás Telefonos támogatás

Munkatársaink a bevezetési időszakban és azt követően telefonon is rendelkezésre állnak. Távoli asztali eléréssel interaktívan tudunk reagálni a felmerülő kérdésekre. Külön kérésre 24 órás rendelkezésre állást biztosítunk.

Tovább »

Raktárirányítás, készletkezelés

A rendszerünkben komplex raktározási és készletkezelési modul kapott helyet, melynek kezelése mégis egyszerű és átlátható. A raktéri mozgások egyszerűsödnek, az elfekvő készletek csökkennek

Tovább »

Integrált webáruház

Ön a termékeit és szolgáltatásait a rendszerhez integrált webáruházon keresztül tudja az interneten értékesíteni. A hagyományos partnereinek is biztosíthat egyedi felületet az interneten a megrendeléseik leadásához.

Tovább »

Következő Előző

Teljes megoldás a termelő és kereskedő vállalatok számára

A DanubiSoft Kft. a piacon egyedülálló módon teljes megoldást biztosít ügyfelei számára akár termelő akár kereskedő cégről legyen szó. Ez azt jelenti, hogy a vállalatirányítási rendszerünkben megtalálhatóak a teljes kereskedelmi és gyártási folyamatok valamint a készletkezelés és a gyártásoptimalizálás.

 

Számtalan érv szól mellettünk. Böngéssze weblapunkat és kérdezzen munkatársainktól. Meggyőződésünk az, hogyha megismer minket és az általunk kínált megoldásokat, akkor Ön és cége szívesen fog velünk együttműködni abban, hogy vállalata hatékonyabb legyen. 

A dSuite integrált megoldás két rendszerből áll össze, a termelő cégek számára készített dFactory-ból és egy kereskedelmi rendszer modulból, a dTrade-ből. Mindkét rendszer önállóan és együtt is használható, de akár könnyedén beilleszthetőek más ERP rendszerekbe is, úgymint például az SAP, BAAN, stb… 

portfolíó

A DanubiSoft Kft. nyújtott integrált rendszerben olyan megoldásokat biztosít Önnek és cégének, amelyek között biztosan megtalálja azt, amivel hatékonyabbá és átláthatóbbá tudja tenni a vállalatának folyamatait. 

Ha esetleg kínálatunkban nem találja meg azt amit keresett, akkor kérjük, forduljon hozzánk bizalommal, mert egyedi szoftverfejlesztéssel megvalósítjuk az elképzeléseit. Akár a már létező megoldásaink részbeni felhasználásával, vagy azok kombinációjával.

Ügyfélkapu

Vélemények

„A dTrade Kereskedelmi Rendszer bevezetése óta hatékonyabban működünk, és nőtt az árbevételünk.”

Gyevi Tóth Gergely
Holux Kft. - kereskedelmi igazgató

 

„A dSuite rendszer használata csökkentette a dolgozói jelentések pontatlanságából adódó eltéréseket, javította a gyártási folyamatok nyomon követhetőségét.”

Fehér Zsolt
Knott-Technik-Flex Kft. - Műszaki menedzser