Egyedi ingyenes ajánlat

Cégünk vállalja, hogy felmérést végez az Ön telephelyén, majd ezt követően megoldási javaslatokat tesz azokra a problémákra, amelyeket Önökkel közösen tapasztaltunk, továbbá az esetleges fejlesztési lehetőségekre is.

Tovább »

Hardver beszerzés és beüzemelés

Felmérjük, hogy az Ön vállalatának milyen informatikai fejlesztésekre van szüksége ahhoz, hogy a javasolt megoldások optimális környezetben tudjanak működni. Megtervezzük az Ön informatikai rendszerét, majd annak beszerzésére és beüzemelésére ajánlatot teszünk.

Tovább »

mobil eszközök használata

Mobil eszközök használata annak érdekében, hogy a nem helyhez kötött dolgozók munkavégzését elősegítsük.

Tovább »

Oktatások az Ön telephelyén is

A megoldásainkat a helyszínen betanítjuk munkatársainak. A dolgozók a bevezetés folyamán részletes útmutatásokat kapnak a rendszer használatáról, hogy optimálisan tudják elvégezni a munkájukat.

Tovább »

Oracle partneri kapcsolat

Az Oracle Magyarország regisztrált partnere vagyunk. Megoldásaink más adatbázisokkal is működnek.

Tovább »

Akár 24 órás Telefonos támogatás

Munkatársaink a bevezetési időszakban és azt követően telefonon is rendelkezésre állnak. Távoli asztali eléréssel interaktívan tudunk reagálni a felmerülő kérdésekre. Külön kérésre 24 órás rendelkezésre állást biztosítunk.

Tovább »

Raktárirányítás, készletkezelés

A rendszerünkben komplex raktározási és készletkezelési modul kapott helyet, melynek kezelése mégis egyszerű és átlátható. A raktéri mozgások egyszerűsödnek, az elfekvő készletek csökkennek

Tovább »

Integrált webáruház

Ön a termékeit és szolgáltatásait a rendszerhez integrált webáruházon keresztül tudja az interneten értékesíteni. A hagyományos partnereinek is biztosíthat egyedi felületet az interneten a megrendeléseik leadásához.

Tovább »

Következő Előző

Szolgáltatás

Széleskörű szolgáltatásainkkal állunk Ön és cége rendelkezésére. Nálunk biztosan megtalálja azt a segítséget, amely segíti Önt abban, hogy cégét hatékonyabban működtesse.
A következő szolgáltatásokat veheti igénybe:

 

A szolgáltatásaink a szoftveres megoldásainkkal kombinálva biztosítja Önnek és vállalatának azt, hogy korszerűen és hatékonyan tudjon úgy termelni, hogy annak folyamatait a legapróbb részletekig, valós időben tudja kontrollálni, valamint költségei a lehető legminimálisabbak legyenek.

Ügyfélkapu

Vélemények

"A dSuite rendszer használatával pontosabban tudjuk teljesíteni a megrendeléseinket ezért a vevőink szívesebben rendelnek tőlünk."

Vargáné Tamók Csilla
BTH Fitting Kft. - Beszerzés vezető

 

"A dSuite bevezetése óta sokkal nagyobb időintervallumot látok előre, így könnyebben, és hosszabb távra meg tudom határozni mind az alapanyag, mind az eszköz igényeket."

Kovács Csaba
BTH Fitting Kft. - Termelésvezető