Szoftverfejlesztés a teljesség igényével

Lehetséges, hogy vannak olyan igényei amit a megoldásaink nem fednek le. Széleskörű tapasztalatunkkal ebben az esetben is tudunk Önnek segíteni. Ön álmodja meg mit szeretne és mi megvalósítjuk!

Egyedi szoftverfejlesztés

Projektvezetés

egyedi-szoftverfejlesztesA cégünk vállalja olyan fejlesztési munkák elvégzését, amelyek nagy tapasztalatot és szakértelmet igényelnek. Az adott projekt kivitelezésének összes lépésével együtt. 

  • Tervezés
  • Fejlesztés
  • Betanítás/oktatás
  • Dokumentálás
  • Terméktámogatás

A cégünk ezeket a tevékenységeit német és angol nyelvi környezetben egyaránt képes elvégezni, de a dokumentálás és az elkészített program nyelve akár kínai is lehet.

Szoftver fejlesztői technológia

A DanubiSoft Kft. 2000 óta létező szoftver fejlesztői cég, amelynek fő profilja a termelésirányítási rendszerek fejlesztése és testreszabása.

Legerősebbek a C/C++ ban vagyunk, de más nyelveken is vannak tapasztalt munkatársaink, úgymint: C#, Java, Php, Sql, Perl, Delphi, Visual Basic, Lua, Xml.

Számos operációs rendszerre képesek vagyunk programot fejleszteni, de fő profilunk a Windows-os architektúra. Természetesen a többi elterjedt operációs rendszerre is képesek vagyunk programokat írni, úgymint: Linux, Unix, Mac OSX, Android.

Adatbáziskezelők közül az összes elterjedttel dolgozunk már, ami jelenti azok telepítését, optimalizálását és interfészeken keresztüli programozását, úgymint: Oracle, MsSql, Informix, Postgre, SqlLite.

Vannak tapasztalataink Hardver közeli programozásokban is, sőt vannak saját fejlesztésű hardvereink is.

Foglakozunk webes fejlesztésekkel is - létezik saját webáruház megoldásunk - de az egyéni igényeknek megfelelően bármilyen ilyen jellegű munkában tudunk segítséget adni az ügyfeleinknek. Az összes ma használatos webes technológiával tudunk dolgozni , úgymint: Java, php, Flash, Asp, Xml, C#, Html.

Képesek vagyunk szoftvert fejleszteni akár Windos Mobile, iPhone illetve Androidos rendszerekben.

TCP-IP alapú Szerver/Kliens applikációk tervezésében és kivitelezésében is nagy tapasztalataink vannak, a saját vállalatirányítási rendszerünk is ezt a architektúrát használja.

Ügyfélkapu

Vélemények

"A dSuite rendszer használatával pontosabban tudjuk teljesíteni a megrendeléseinket ezért a vevőink szívesebben rendelnek tőlünk."

Vargáné Tamók Csilla
BTH Fitting Kft. - Beszerzés vezető

 

"Mióta a dTrade Kereskedelmi Rendszert használjuk, mindig naprakész adatokat kapok, és átlátom a vállalat működését.”

Hosó János
Holux Kft. - Vezérigazgató.