dSuite vállalatirányítási rendszer

A vállalatirányítási információs rendszer – azaz a szakirodalomban egyre inkább ERP-ként (Enterprise Resource Planning) emlegetett információs rendszer. A vállalat környezetére, belső működésére és a vállalat, annak környezetére illtetve a vállalat tranzakcióira vonatkozó információk koordinált és folyamatos beszerzését, feldolgozását, tárolását és szolgáltatását végző személyek, tevékenységek, valamint a funkciók ellátását lehetővé tevő hardver- és szoftvereszközök összessége. (wiki)

Integrált termelésirányítási rendszer

A dSuite vállaltirányítási rendszerben más rendszerektől eltérően kitüntetett szerepet kap a termelés, ezért elsősorban gyártó cégeknek ajánljuk önálló használatra. A dSuite programban a termelés integráltan kapcsolódik össze a kereskedelemmel, a raktározással és az üzemi munka vezérlésével.

A rendszer végigkíséri a termékeket gyártógépektől a boltok polcáig, a vevői igényeket az ajánlattól a gyártáson át a számlázásig.

A dSuite rendszer egyik leglényegesebb különbsége a piacon fellelhető többi ERP rendszerektől, hogy integrált termelésirányítási rendszerrel rendelkezik.

A dSuite a vállalatok minden igényét kielégíti és minden munkaterületen segítséget ad az ott dolgozóknak, amellyel a munka pontosabb, gyorsabb és jobb minőségű lesz, közvetlen költségcsökkenést vonva maga után.

 

Bővebben a Vállalatirányítási rendszerről»

Ügyfélkapu

Vélemények

„A dSuite rendszer használata csökkentette a dolgozói jelentések pontatlanságából adódó eltéréseket, javította a gyártási folyamatok nyomon követhetőségét.”

Fehér Zsolt
Knott-Technik-Flex Kft. - Műszaki menedzser

 

"Mióta a dTrade Kereskedelmi Rendszert használjuk, mindig naprakész adatokat kapok, és átlátom a vállalat működését.”

Hosó János
Holux Kft. - Vezérigazgató.