Gyártás tervezés

A gyártás tervezése számítógépekkel nagyon komplex feladat, nagy matematikai felkészültséget és komoly programozó szakértelmet kíván. Ezért nem véletlen, hogy a piacon kevés ilyen termék érhető el és azok sokszor komoly kompromisszumokra késztetik a felhasználókat. A DanubiSoft Kft. megoldása kivételesen rugalmas és olyan optimális eredményt ad, amely egyedülálló a piacon.

Tervező algoritmus - Gyártásütemezés

A DanubiSoft rendkívül kifinomult és számos tekintetben egyedülálló tervezőalgoritmus modulja elérhető a dSuite rendszer részeként.

De lehetőség van más rendszerekbe (SAP, BAAN, J.D. EDWARDS, Ms-Navision) való integrálására is, erre azért van szűkség mivel ezeknek a rendszereknek a tervezés/optimalizálás egyáltalán nem része vagy csak nagyon korlátozott tudással bír.

A gyártási folyamatok számítógépekkel való tervezése egy olyan különálló kutatási terület a matematikusok számára ahol már régóta számtalan kutatás zajlott és zajlik a mai napig. A DanubiSoft Kft. az ezen a területen elért jelentős eredményeit és annak részleteit üzleti titokként kezeli, de az azokkal készített megoldásokat az ügyfelei számára rendelkezésre bocsájtja.

Ha a gyártás folyamatainak ütemezése egy olyan probléma, amelyet meg kíván oldani, akkor a DanubiSoft tud segíteni önnek. Egyedi Interfész megoldásunkkal bármilyen rendszerhez tudunk csatlakozni és abból adatokat kinyerve ütemezni és optimalizálni a munkákat, majd a kiszámított időket és erőforrás-használatokat visszatölteni az Ön rendszerébe. Szükséges esetén a dSuite rendszerrel megtekintheti, sőt le is vezérelheti a gyártási folyamatait.

A rendszer rendkívül rugalmas és pontosan beállítható az Ön igényeinek megfelelően, amelyek akár tervezésről tervezésre változhatnak is! Hiszen van amikor a határidők fontosabbak, van amikor a maximális raktárkészlet, van amikor az átállások száma… stb. Ezek a mutatószámok és egymáshoz viszonyított arányuk a tervezés előtt egy-egy „csúszkával” beállíthatóak. A tervezés végen pedig megkapja, azt a összeget amelybe kerül az a folyamtok gyártása a kívánt valutában. 

Úgy gondoljuk, hogy amit a gyártásütemezés és gyártásoptimalizálás a területen nyújtani tudunk Önnek és cégének  az világszínvonalú és egyedülálló a piacon. Ha Ön él a mi általunk kínált lehetőségekkel, akkor jelentős versenyelőnybe kerülhet a saját piacán a szállítási határidők rövidsége és a csökkenő önköltségi árak miatt. 

Bővebben a Tervező algoritmusról»

Ügyfélkapu

Vélemények

"Mióta a dTrade Kereskedelmi Rendszert használjuk, mindig naprakész adatokat kapok, és átlátom a vállalat működését.”

Hosó János
Holux Kft. - Vezérigazgató.

 

„Mióta a dSuite rendszert használjuk hatékonyabban tudom kiszolgálni a vevőinket és teljesebben átlátom a megrendelés állományt.”

Sági József
Knott-Technik-Flex Kft. - Logisztikai vezető