Vállalat- és termelésirányítási rendszer bevezetés pályázati támogatással

Idén beléptünk az újabb Uniós pályázati ciklus időszakába, ami az új kitűnő pályázati lehetőségek mellett végre külön kezeli Pest-megyét és Budapestet. Ennek köszönhetően azok a pest-megyei vállalkozások is pályázhatnak, melyek a korábbi ciklusok alatt kiestek a támogatási körből.

Az elsők között került meghirdetésre a VINOP-1.2.1-21 kódszámú pályázati felhívás, ami egy rendkívül univerzális konstrukció, mivel szinte bármilyen fejlesztés, telephelyfejlesztés, eszközbeszerzés, szervezetfejlesztés, informatikai infrastruktúra fejlesztés és konkrétan informatikai irányítási szoftver beszerzése is támogatott.

A felhívás fontosabb részletei:

  • Pályázók köre: Mikro-, kis-, és középvállalkozások
  • Pályázható összeg: 10 millió Ft – 629,3 millió Ft
  • Támogatási intenzitás: 70% visszatérítendő támogatás, ami az előre meghatározott eredményességi célok elérése esetén részben vagy egészben átalakítható vissza nem térítendő támogatássá.
  • Önerő mértéke: 30%
  • Keretösszeg: 200 milliárd Ft a rendelkezésre álló keretösszeg
  • Lehívható előleg: 100%, maximum 629,3 millió Ft.

A teljes felhívás elérhető az alábbi linken:

https://palyazatok.org/wp-content/2021/01/VINOP-1.2.1-21_Felhivas_tervezet.pdf

Mivel cégünk minősített szállító a Modern Vállalkozások Programjában (https://www.vallalkozzdigitalisan.hu/szallito.html?id=70) ezért dSuite rendszerünk bevezetése is támogatható ennek a felhívásnak a keretében.

Miért érdemes a dSuite rendszert választani?

Amennyiben érdekes lehet az Ön számára a felhívás, akkor forduljon hozzánk bizalommal, akár a szoftverrel, akár a pályázattal kapcsolatban.

Értékelés

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük