Projektvezetés

A projekt adminisztrációs feladatai a DanubiSoft vezető munkatársainak a részéről, amely a következő feladatokat tartalmazza:

  • Az ügyfél vezetőivel vagy partnereivel való egyeztetések és megbeszélések lebonyolítását
  • Az átadás-átvételi folyamatok adminisztratív része, jegyzőkönyv és egyéb dokumentumok kiállítását
  • A szükséges eszköz vagy szoftver beszerzésekkel kapcsolatos ügyek intézését

Folyamatfelmérés

A DanubiSoft egy szoftver mellett teljes körű megoldást ad, hogy az Ajánlatkérő a cégét a mai kor igényeihez alakíthassa. A szakértőink áttekintik a vállalat teljes működését, és ez után javaslatot tesznek arra, hogy milyen megoldásokkal növelhető a cégnek a termelékenysége és működésének hatékonysága. Illetve a rendszer használatához kapcsolódó szerkezeti, feladatköri és személyi változásokra is javaslatot tesznek.

A folyamatfelmérés során:

  • Interjút készítünk az érintett vezetőkkel és dolgozókkal
  • Felmérjük a főbb folyamatokat
  • Majd készítünk egy rendszerspecifikációt, ami e javaslatot, amit a vezetőséggel tovább pontosítunk.

A felmérés eredményeként a közösen meghatározott problémákat célba véve akár azonnal megindulhat a folyamatfejlesztés.

Modulok testreszabása

Természetesen a DanubiSoft Kft. tisztában van azzal, hogy egy általános megoldás nem elegendő a magyar vállalatoknak, minden partnernek olyan szoftvert kell, ami tökéletesen a tevékenységükre van szabva. A DanubiSoft Kft. egyik legnagyobb erénye, hogy saját fejlesztésű termelésirányítási rendszerében a kellő rugalmasságot tudja biztosítani az összes cégnek. A modulok testreszabásának költsége, minden esetben az árajánlat részét képezi, nincsenek rejtett költségek, melyek a későbbiekben növelik a szoftver árát.

Riportok testreszabása

A dSuite rendszer sok beépített riportot és kimutatást tartalmaz, de ezek száma természetesen bővíthető az Ajánlatkérő igényeinek megfelelően.

Amennyiben az egyedi igények eredményeként elkészült riport más dSuite-ot használható cég számára is hasznos lehet, akkor a fejlesztési költségek egy részét a DanubiSoft átvállalja.

Layoutok testreszabása

A dSuite rendszer számlaképei és szállítólevelei most sztenderd fejléccel és kinézettel rendelkeznek. Ezeket minimálisan át kell alakítani az Ajánlatkérő cégadatainak megfelelően.

A dSuite rendszer részét képezi számos beépített bizonylat és dokumentum, ezek átalakítását kell az Ajánlatkérő igényeinek megfelelően elvégezni. Illetve, ha nincs ilyen, akkor egyszerűen csak a cégadatok és logók elhelyezése szükséges.

Helyszíni szoftvertelepítés

Jelen szolgáltatás tartalma az Ajánlatkérő telephelyén a rendszer telepítése és az ott már korábban meglévő gépekre és szerverekre a szoftverkomponensek telepítése és konfigurálása. A szolgáltatás keretin belül a dSuite szoftver komponenseink telepítésével és beállításával kapcsolatos problémákat oldják meg a DanubiSoft munkatársai.

Oktatás, betanítás

A DanubiSoft teljes körű megoldásának szerves részre, hogy a telepített rendszert üzembe helyezzük, ami az azt használó munkatársak oktatását is magába foglalja, hiszen hiába jó egy rendszer, ha nem használják ki a lehetőségeit. Ezek az oktatások minden területre és minden kulcsemberre személyre-szabottak, amelyekről külön oktatási jegyzőkönyvek készülnek illetve, ha szükséges, akkor speciális oktatási anyagokat is rendelkezésre bocsátunk. Alapvetően két féle oktatást tart a DanubiSoft, az általános felhasználói és a kulcsfelhasználói oktatást.

Felhasználói oktatás

Az általános felhasználói oktatás minden esetben a bevezető cég telephelyén a felhasználás helyszínén történik. Ebben az időszakban a DanubiSoft munkatársai ott vannak a műszakokban és segítenek az üzemi dolgozóknak, hogy jól elsajátítsák a dSuite használatát.

Kulcsfelhasználói oktatás

A kulcsfelhasználói oktatás vagy a DanubiSoft budapesti oktatótermében, vagy a partner saját telephelyén, egy oktatás megtartására alkalmas helységben történik, ahol a kulcsfelhasználókat egy több napon keresztül tartó tréning keretében a rendszer szakértőivé képezzük, hogy a későbbi működtetés során gond nélkül tudják kezelni a felmerülő problémákat és kérdéseket. A kulcsfelhasználói oktatás végén a résztvevőknek vizsgát kell tenniük a szoftver működéséről és használatáról. Sikeres vizsga esetén a DanubiSoft igazolást állít ki, hogy az illető dSuite kulcsfelhasználó.

Riport oktatások

A rendszer lehetőséget nyújt egyedi kimutatások és riportok készítésére. Az oktatás során megtanítjuk a program felépítését, hogy milyen adatok, milyen szerkezetben,  hogyan érhetőek el, milyen módon tud műveleteket végezi velük, valamint hogyan lehet tetszőlegesen megjeleníteni azokat. Az oktatásban résztvevőknek minimális programozói tapasztalattal kell rendelkezniük, hiszen a kimutatásokat LUA program nyelven kell megvalósítani. Ez a képzés a mi telephelyünkön történik, több napos tanfolyam formájában.