dSuite - vállalat és termelésirányítási rendszer

A dSuite vállalatirányítási rendszer a DanubiSoft saját fejlesztésű rendszere, amely 2007 óta van jelen a piacon. A rendszer legfőbb sajátossága, hogy nem egy könyvelő/pénzügyi rendszerből nőtte ki magát, hanem már a kezdetekkor egy gyártástervező modul köré kezdett felépülni a teljes vállalatirányítási rendszer. Ennek köszönhetően nem a könyvelésnek alárendelve működnek az egyes funkcionális részek, hanem egy valós anyagáramlás mentén zajlik a vállalat irányítása, a gyártások szervezése. Mivel a rendszer végig követi a gyártások minden műveletét, ezért rengeteg objektív adatot szolgáltat a felhasználók számára, melyek segítségével megalapozott döntéseket tudnak meghozni.

Miért a dSuite?

 

Kimondottan gyártó cégek számára fejlesztett megoldás

 Komplett és integrált termelésirányítási rendszer (rendeléstől a kiszállításig)

 Rugalmasan testre szabható rendszer

 Letisztult és felhasználóbarát kezelőfelületek

 A fejlesztés a LEAN alapelvek szerint történt

 Digitalizálja az összes adminisztrációs tevékenységet az ügyvitelben és a gyártásban

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=ZJcZCfRikoY[/embedyt]

Lefedett területek

A dSuite esetében a termelésirányítási modul csoport sokkal többet jelent egy egyszerű gyártás modulnál. A dSuite működésének központi része, mely magába foglalja a gyártási törzsadatok szofisztikált kezelését, a gyártás előkészítéshez és gyártástervezéshez kapcsolódó törzs- és mozgási adatokat, valamint a gyártáskövetés funkcióit is.

A dSuite egyik legnagyobb értéke, hogy a vezetők számára biztosítja azt a lehetőséget, hogy a szokásjog helyett, objektív adatok alapján tudják meghozni döntéseiket. A dSuite rendszerből egyedileg paraméterezett riportokkal, és ad hoc kimutatások lehetőségével a rendszerben lévő bármely adat kinyerhető feldolgozott, értelmezhető formában.

Mesterséges intelligencia segítségével biztosítjuk, hogy az elérhető erőforrások figyelembe vétele mellett, költségalapon optimalizált, megvalósítható gyártástervet hozzon létre, hogy minden rendelés határidőre teljesüljön és a a lehető legjobb és legköltséghatékonyabb gyártási ütemtervet találja meg. 

Az Ügyviteli rész magába foglalja az Értékesítési, Beszerzési és a Pénzügy modulokat. 
Garantált jogszabályi előírásoknak megfelelő működés.
A dSuite egy integrált rendszer ezért használatával jelentősen csökkennek az adminisztratív terhet, mivel minden adatot csak egyszer kell rögzíteni, ahhoz hogy…

A dSuite lehetővé teszi, tetszőleges számú raktár létrehozását, melyek akár vonalkóddal is azonosíthatóak.
Egyszerűen és gyorsan lehet készleteket mozgatni az egyes raktárak és raktárhelyek között egy PDA vagy egy tablet segítségével.
A rendszerben így mindig a valóságnak megfelelő készletmennyiség látható…

Az adatgyűjtésnek az a fajtája, amikor emberi beavatkozás, adminisztráció nélkül, közvetlenül a gyártó berendezésről, gépről, egyéb eszközről automatikusan gyűjtünk adatokat. Legfőbb célja, hogy az adat valós időben a keletkezés helyén kerüljön be a rendszer adatbázisába, ahol azonnal a többi modul rendelkezésére áll. Ez a megoldás valójában az IPAR 4.0 adatgyűjtést jelenti.

Bővebb információra van szüksége?
Ajánlatot vagy Bemutatót kérne Tőlünk?