Iparági megoldásaink

Cégünk a kezdetek óta a termelésirányítás digitalizálásával, újabb és újabb funkciók fejlesztésével foglalkozik, hogy minél több iparág számára biztosítson megoldást a dSuite rendszerrel. A közel 20 év alatt lehetőségünk volt elmélyülni több iparágban 
(pl: a fémmegmunkálás, műanyag fröccsöntés, fóliafúvás, felületkezelés, alumíniumöntés, összeszerelés, faipar, lemezmegmunkálás stb.), melyekhez egyedi, iparági megoldásokat fejlesztettünk ki, ezáltal versenyképesebbé tettük az adott partner működését. Az alábbiakban összefoglaltuk a leginkább egyedi iparági megoldásainkat.

Autóipar

Sok ügyfelünk közvetlen beszállítója az autóiparnak, így a dSuite rendszernek igen komoly elvárásoknak kell megfelelnie. A dSuite-ban megvalósítható a folyamatok teljes digitalizálása, a jogosultsági és felelősségi körök egyértelmű kialakítása, a teljes nyomonkövetés, ami a szigorú készletkezelésnek köszönhetően alapfunkció.

Fémmegmunkálás

A fémmegmunkálás az egyik leggyakoribb iparág a meglévő ügyfeleink körében, így rengeteg funkció épült be a rendszerbe, ami kimondottan ezen a területen tevékenykedő vállalkozások számára érdekes. Alternatív gépek, alternatív anyagok kezelése a receptekben, egyedileg paraméterezhető műveletek, futási selejtek kezelése.

Összeszerelés

Az összeszerelési tevékenység abban különleges, hogy a legtöbb művelet több ember által párhuzamosan végezhető és jellemzően egy szerelőasztal körül zajlik a munkavégzés. Rendkívül fontos ezeknél a cégeknél az emberi erőforrás optimális tervezése. Ezen kérdések kezelésére a dSuite-ban sok funkció áll rendelkezésre.

Fröccsöntés

Az ügyfeleink egy része fröccsöntéssel foglalkozik, így a dSuite rengeteg hasznos funkciót kapott, amivel konkrét iparági megoldást tudunk biztosítani a fröccsöntő cégek számára. Ilyen megoldások pl: a többfészkes szerszámok kezelése a gyártástervezésnél, átállási szabály szerkesztő, a hulladékkezelés, alternatív technológiák kezelése.

Fóliagyártás

A DanubiSoft fóliagyártásra készített iparági termékében elérhető egy speciális recept-editor, ami a folyamatos gyártás dinamikusan változó komponenseit kezeli rugalmasan. Lehetővé teszi azt, hogy rétegenként külön egyedi receptúrát alakítsunk ki, amit szintén egyszerűen tudunk módosítani az alapanyagok függvényében.