DanubiSoft Kft.

dSuite termelésirányítási és termeléstervező rendszer fejlesztése

A  projekt fő célja, hogy azt a tudást, amit a DanubiSoft a közel 20 éves múltja alatt felhalmozott és belefejlesztett a dSuite nevű rendszerébe, azt szélesebb kör számára is könnyebben elérhetővé tudja tenni azáltal, hogy a dSuite rendszert korszerűsíti. A technológiai korszerűsítés lehetővé teszi azt, hogy új, a termelésirányítási rendszerek piacán egyáltalán nem jellemző üzleti modellel kínáljuk szoftverünk az új érdeklődők számára.  


A fejlesztés legnagyobb értéke, hogy dSuite rendszerünk alkalmazkodva a 21. század elvárásaihoz piacképesebbé tud válni, így lényegesen több vállalkozás számára tud ideális megoldást biztosítani. A fejlesztésnek köszönhetően a DanubiSoft jelentősen tudja növelni a jelenlegi célcsoportjának a nagyságát, ami akár meg is tud duplázódni. 

A projekt keretében kutatjuk a mesterséges intelligencia felhasználásának új alternatíváit a gyártásoptimalizálásban, ami lehetővé teszi a minél gyorsabb, pontosabb és a valóságnak megfelelő tervezést. Célunk, hogy olyan megoldást találjunk, ami biztosítja a valódi költségalapú optimalizálást, akár változó döntési feltételek mellett is.

 

A projekt keretében megvalósuló kutató és fejlesztő tevékenységek:

  • Kutatás: A projektben kutatni kívánjuk a mesterséges intelligencia alkalmazásának új lehetőségeit a termeléstervezés és optimalizálásban.
  • Fejlesztés: A dSuite rendszer korszerűsítése annak érdekében, hogy jobban illeszkedjen napjaink elvárásaihoz.  


A megítélt támogatás összege:
         19 595 220 Ft