Alaprendszer és Szinkronizáció

A Keretrendszer az architektúra alapját képező szoftverek összessége amelyek, a rendszer alapvető funkcionalitásainak működését teszik lehetővé, amelynek a követelményei az alábbiakban vannak meghatározva. A keretrendszer a további részmodulokból áll.

Az alaprendszer az architektúra alapját képező, a rendszer működésének alapfeltételeit biztosító szoftverek összessége, amelyek a rendszer alapvető funkcionalitásainak működését teszik lehetővé, mint például: adatbázis kezelés, dokumentumkezelés, jogosultság kezelés, törzsadatok és partnertörzs kezelése.

A keretrendszer további részmodulokból áll, amelynek különböző funkcionalitásokat tartalmaznak. Rögzíteni tudjuk az általános törzsadatokat, amely a rendszer kötelezően kitöltendő elemei, így lehetővé teszik az egyes szervezeti egységek együttműködését, modulokon, folyamatokon és riportokon átívelően.

Kapcsolódó:

Értékesítés

Kattints a szerkesztés gombra, hogy változtathass a szövegen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kezelői felület

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Beszerzés

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.