Termékeink

A DanubiSoft, mint fejlesztő cég csak saját fejlesztésű termékekkel van jelen a piacon. Ennek legfőbb előnye, hogy cégünk korlátok nélkül rendelkezik a rendszerek forráskódjával, így rendkívül rugalmasan tudunk reagálni az egyedi igényekre. A DanubiSoft megoldásai kimondottan a gyártó tevékenységet végző vállalkozások számára fejlesztett informatikai rendszerek, melyek között megtalálható, egy teljeskörű termelésirányítási rendszer, valamint egy gyártástervező és optimalizáló megoldás.

A dSuite termelésirányítási rendszer kimondottan a KKV szektorban tevékenykedő gyártó és termelő vállalkozások számára kínál integrált megoldást. A dSuite a DanubiSoft saját fejlesztésű rendszere, így lényegesen könnyebben alakítható a rendszer.

A DanubiSoft egy egyedülálló megoldást, egy mesterséges intelligenciával működő genetikus algoritmust fejlesztett ki a gyártástervezési és optimalizálási nehézségek leküzdésére, ami már önálló termékként is elérhető.

A hatékonyságnövelés és a szabályozottabb működés érdekében a feldolgozó ipar területén egyre nagyobb igény mutatkozik az IPAR 4.0 megoldások alkalmazására Magyarországon is, melyre a DanubiSoft saját fejlesztésű megoldást hozott létre.