Online szakmai előadásaink

A termelésirányítás területén, ahol a cégünk tevékenykedik meglehetősen nagy a verseny az egyes szállítók és szoftveres megoldások között, így nincsen könnyű helyzetben az a vállalkozás, aki éppen a jövőbeli fejlődéséhez kívánja megtalálni az ideális szoftvert. Rengeteg információ, ellentmondás kering az interneten és az egyes iparágakban, ami tovább bonyolítja a kiválasztást. A DanubiSoft ezért úgy döntött, hogy elindít egy díjmentesen látogatható online workshop sorozatot, ahol kimondottan a gyártó cégek számára kínál tájékozódási felületet a legfontosabb témakörökben, amelyek segíthetik őket a döntésükben.

A workshopok alkalmával érintett témakörök:

  • Termelésirányítás és Gyártásmonitoring
  • Gyártástervezés és Optimalizálás

Közelgő workshopjaink

A gyártástervezés minden gyártó cég számára az egyik legfontosabb feladat a vállalkozás életében, mivel a gyártástervezés hatékonysága döntően befolyásolja az adott cég hosszú távú  és nyereséges működtetését. Mivel ezen a területen viszonylag kevés működőképes szoftveres megoldás létezik, ezért a workshop célja, hogy az érdeklődők megismerhessék a DanubiSoft elképzelését a probléma megoldásáról.

A szinte végtelen számú és funkcionalitású szoftver között egyre nehezebb meghúzni a határokat mivel a legtöbb szállító sem tesz különbséget a vállalatirányítási és a termelésirányítási rendszerek között, így sokszor csak a bevezetést követően derül ki, hogy az adott szoftver nem felel meg a vállalkozás igényeinek. A workshop célja, hogy bemutassuk a DanubiSoft mit ért termelésirányítás alatt.